30. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Sajam medija: Poznati na Komnetovom štandu

Sajam medija posetile su mnoge poznate ličnosti sa naše scene. Pošto mediji svakodnevno promovišu njihov rad, neminovna je saradnja između njih.

Ovogodišnji Sajam medija bio je veoma posećen. Posetioci  su mogli da popričaju i fotografišu se sa mnogim poznatim ličnostima sa naše scene. Ličnosti iz sveta muzike i glume iskoristile su priliku da pozdrave rad medija, ali i da promovišu i najave neke od svojih projekata.

S obzirom da mediji informišu javnost o raznim dešavanjima, pa i o radu glumaca, pevača i drugih umetnika, oni predstavljaju sponu između njih i ljudi koji prate njihov rad. Zbog toga je njihova saradnja veoma bitna.

Sajam medija okuplja svake godine veliki broj medijskih kuća iz cele Srbije. Komunikacija i saradnja među njima je važna, jer u eri elektronskih medija, kada je protok informacija veoma brz, bitno je da prave informacije dođu do građana.

Related posts

Tradicionalni oproštaj osmaka u Jermenovcu

Vanja Vićentić

Vučić: U regionu potreba jača uloga EU

Jasmina Petkovic

Manifestacija “Dan Rusije” održana u Pančevu

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija