15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Pančevački đaci prvi videli pretpremijernu epizodu serije “Grupa”

 

Nova serija „Grupa“ je drama koja obeležava ovu jesen još jednom će podići standarde serijskog programa. Pretpremijera treće epizode prikazana je u Pančevu, u Kulturnom centru. Epizodu su imali priliku da vide učenici srednjih škola u Pančevu. Zbog čega Pančev? Možda je jedan od razloga zato što je glavni reditelj serije Pančevac Uroš Tomić.

Serija Grupaprati tri uzbudljive priče. Prva priča u fokusu ima policajca Gagu kojeg glumi Igor Benčina.Grupa nije klasična policijska serija o istrazi, nije slika srpskog društva i omladine, niti je čini samo ljubavni zaplet, kaže režiser Uroš Tomić.

Ova složena drama, realistična je priča o stvarnom životu, a porodične priče, svet gradskog podzemlja i sveprisustvo savremenih tehnogolija, isprepleteni su i čvrsto povezani.

Govoreći o kinematografiji u Srbiji, Uroš Tomić, pančevac i glavni reditelj serije, rekao je da bi bio izuzetno srećan da ima priliku da u svom gradu snimi nešto, dodajući da je veoma pozitivno to što Pančevo pravi Filmski grad.

Kada je reč o seriji Grupa u njoj glavne uloge tumače Igor Benčina, Filip Đurić, Denis Murić, Ivana Zečević, Marko Milivojev-Mili, Milica Mima Trifunović, Tijana Marković, Pavle Mensur, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, Vojin Ćetković, Branka Katić. Režiser je Uroš Tomić.

 

Related posts

Tri sudara u Pančevu

Mica Milakov

U Pančevu je ovog jutra spašen mladi labud koji je ušetao u kuću i prevezen do Tamiša

Zorana Stekovic

Ana Kuharik u 83. godinu bez gostiju, alʼ s osmehom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija