8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Trećaci “Mikine” otputovali na Divčibare

Roditelji učenika trećeg razreda OŠ “Miroslav Antić” ispratili su danas decu ispred Hale sportova na Divčibare. Mališani će boraviti sedam dana u pančevačkom odmaralištu na ovoj planini, a roditelji će platiti samo 3000 dinara, zahvaljući Lokalnoj samoupravi koja izdvaja novac za boravak dece na Divčibarama.

Dva autobusa sa oko sto mališana učenika trećeg razreda OŠ “Miroslav Antić” otputovalo je u pančevačko odmaralište na Divčibarama. Javno preduzeće “Urbanizam” Pančevo,  od svog osnivanja, upravlja Pančevačkim dečijim odmaralištem na Divčibarama i organizuje boravak dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, iz Pančeva i naseljenih mesta grada Pančeva. Zahvaljući  novcu koji Lokalna samouprava izdvaja za boravak dece na Divčibarama roditelji po veoma maloj ceni plaćaju boravak dece na ovoj planini.

Boravak u prirodi dece pre svega na planini, veoma je zdrav i utiče na stvaranje dobrog imuniteta koji ih štiti od mnogih bolesti. Odmaralište na Divčbarama gde borave deca iz Pančeva nedavno  je u potpunosti renovirano. Zahvaljujući Gradu Pančevu i lokalnoj samoupravi, deca na Divčibarama borave po izuzetno povoljnim cenama. Tokom rekreativne nastave ili školi u prirodi  pored nastavnika  uvek je obezbeđena  pratnju lekara.

Related posts

Vučić: Si ponovo dolazi u Srbiju

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić čestitao basketašima bronzanu medalju

Bojana Kecic

Od ponedeljka vakcinacija u Vršcu isključivo u ambulanti Doma zdravlja

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija