25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Atletičari “Dinama” u jeku priprema za zimski deo sezone

Atletičari kluba Dinamo su krenuli sa pripremama 1. oktobra za narednu sezonu. Pripreme će trajati do decembra, a posle Nove godine, počinje zimski deo sezone.

Trener Atletskog kluba Dinamo Ljupčo Cvetkoski izjavio je da se članovi ovog kluba uveliko pripremaju za predstojeći deo sezone. Prema njegovim rečima, pripreme su najobimniji i najteži deo trenažnog ciklusa za atletičare.

Trener Atletskog kluba Ljupčo Cvetkoski je istakao da je zadovoljan radom dece, dodajući da bez njihovog truda ne bi zauzeli šesto mesto na tabeli Atletskog saveza Srbije po broju bodova.

Atletski klub Dinamo se već sedam godina nalazi među prvih šest klubova u Srbiji. „Nadamo se da ćemo ovako nastaviti i da će rezultati i u godini koja predstoji biti zadovoljavajući“ zaključio je Ljupčo Cvetkoski.

Related posts

Za vikend 90 ambulantnih pregleda

Jasmina Petkovic

Dr Kisić Tepavčević posle sednice Kriznog štaba: Ukidamo mnoge mere, procenat pozitivnosti najniži do sada

Jelena Belić

Predsednik Vučić o zagađenju vazduha: Vlada Srbije će preduzeti mere, ali proces nije jednostavan. Izgleda da je ovo postala najveća briga onda kada smo veće rešili

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija