28. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Radi zatvoreni gradski bazen

Gradski zatvoreni bazen počeo je sa radom u nedelju 13. oktobra. Radno vreme  je promenjeno u odnosu na prošlu godinu i biće od 10  do 17 sati. Cene su ostale iste. Za malu decu od 5 do 10 godina  ulaznice biti 105 dinara, za odrasle 150, dok mlađa deca do 5 godina ne plaćaju ulaz.

Građani Pančeva kao i sportisti od ovog vikenda mogu da koriste zatvoreni gradski bazen. Prema rečima Predraga Stojadinova, direktora JKP “Mladost”  kupači mogu da dođu svakog dana od 10  do 17 sati, sem ponedeljka.

Kao i svake godine uprava Bazena će raditi na tome da se obezbede najbolji uslove za sve koji dolaze. Osim rekreativaca tu su i sportisti za koje su rezervisani termini ponedeljkom, kada nema građana i ostalim danima pre 10  i posle 17 sati.

Cena ulaznice se nisu menjale, pa je tako za odrasle 150 dinara, za decu od 5 do 10 godina ulaz je 105 dinara, dok deca mlađa do 5 godina ne plaćaju. Sportski savez Pančevo i JKP “Mladost” će se kao i do sada truditi da na najbolji način odrzavaju ovaj bazen, zaključio je Stojadinov.

Related posts

RUKOMETAŠI DINAMA BEZ MILOSTI – PAO PARTIZAN!

Mica Milakov

SNS PROGLASIO APSOLUTNU POBEDU! Posle 20 godina u Šapcu se menja vlast

Jasmina Petkovic

Vujačić: Vulin nasledio Pravilnik i Stefanović bio pukovnik policije

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija