28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Vučić: Svet mira i dijaloga je moguć

Dobrodošli u Srbiju i osećajte se kao kod svoje kuće. Nekada je toliko malo potrebno da bi se ostvarili snovi. Mi smo jedina zemlja u kojoj nema prepreka za boravak bilo kog člana bilo koje zemlje na ovakvom skupu. Danas, u ovom svetu koji se često bazira na političkim košamirma, vi, parlamentarci, jeste oni koji mogu da promene sve. Svet dijaloga, mira i kompromisa jeste moguć.

Printscreen

– Parlament je stvoren da bi ljudi svoje nesuglasice i rasprave rešavali razgovorom. Ogromne su razlike u principima, ne važe ista pravila za sve. O tome ko je ko, opet odlučuju oni najveći. Mi mali narodi ponekad smo uskraćeni i za novac i za razvoj. Čini nam se, pnekad, da ostajemo uskraćeni u nekim stvarima. 

– Nema veće vrednosti i preče stvari od naše slobode. Vratili smo pravo na samostalno odlučivanje, da se ne pitaju samo veliki. Imamo pravo na izbor budućnosti i nećemo stati sa tim. Ovo je najbolji primer za tako nešto. Hvala vam dragi prijatelji što ste došli u Srbiju. nadam se da ćete imati priliku da upoznate Beograd. Mi smo naučili da volimo ljude sa svih kontinenata.Proglašava otvorenim 141. zasedanje Interparlamentarne Unije – završio je predsednik Srbije!

Related posts

Ostojić podneo tužbu protiv Zelenovića. Gradonačelnik Šapca izneo neistine o njemu

Mica Milakov

Posle devet nedelja granični prelazi između Srbije i Mađarske od danas se vraćaju u stari režim

Katarina Popović

Ministar Stefanović: Spekulacije o otpuštanju profesionalaca su laž

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija