26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Kosovskometohijski Albanci su još jednom pokazali koliko je njihovo poimanje sveta udaljeno od onoga što je civilizacijski minimum u smislu pristojnosti, kulture i normalnog ponašanja u 21. veku i da ne postoji delo, ma kako ono gnusno bilo, koje nisu u stanju da učine u svojoj ludačkoj mržnji prema Srbima i svemu što je srpsko.

Ceo svet danas može da vidi da su vlasti u Prištini poslale specijalce sa dugim cevima na sportiste, fudbalere Crvene zvezde, koji su, uz saglasnost FIFA i UEFA, dakle i svetske i evropske kuće fudbala, krenuli put Severne Mitrovice da odigraju fudbalsku utakmicu!

Njima je i sport, koji je za civilizovan svet most među ljudima i narodima, povod da pošalju svoje teroriste presvučene u policijske uniforme da prave incidente i maltretiraju igrače, samo zato što igraju za Crvenu zvezdu, koja je srpski klub!

Jasno je da su albanski lideri u Prištini svoju frustraciju i bes, izazvane briljantnom pobedom Srpske liste na nedeljnim izborima, rešili da leče maltretiranjem fudbalera, navijača i članova uprave Crvene zvezde, ali je isto tako jasno da je krajnje vreme da ove ljude, za koje pravila, odluke, zakoni, reč, obećanje, potpis… ne znače ništa, oni koji su im omogućili da se ovako ponašaju, konačno dovedu u red, ne bi li njihovo čedo, najzad, prestalo da se ponaša kao raspušteni razmaženi siledžija, glasi saopštenje Srpske napredne stranke.

Related posts

Đurić zahteva hitnu reakciju međunarodne zajednice zbog zabrane ulaska zdravstvenih radnika na KiM, Priština pokazala novo dno

Branislava Grčić

U Južnom Banatu 91 novooboleli od korone

Jelena Obradović

BB Glow tretman za sve uzraste

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija