11. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Dan žena na selu: Devet udruženja i 20 izlagača

U Jabuci je u organizaciji Udruženja „Zlatna jabuka“ četvrti put obeležen Međunarodni dan žena na selu. Na platou ispred Doma kulture u ovom selu svoje proizvode predstavila su Udruženja žena sa teritorije Grada Pančeva i šire, cilj manifestacije je razmena iskustava i druženja članova različitih Udruženja.

Iako je ove nedelje bili veoma hladno, u Jabuku je došao veliki broj izlagača kako bi predstavio svoje proizvode. Tu su bila Udruženja žena iz Pančeva, Glogonja, Banatskog Brestovca, Jabuke, Banatskog Novog Sela, Crepaje i drugih mesta. Svi se slažu da je bitno da se održavaju ovakve manifestacije.

Udruženje „Zlatna jabuka“ već četiri godine obeležava Međunarodni dan žena na selu. Prema rečima Slađane Bogdanović, predsednice Udruženja, ove godine  došlo je 9 udruženja i predstavilo se više od 20 izlagača.

Udruženja „Zlatna jabuka“ dodelilo je zahvalnice svima koji su pomogli da se organizuje ova manifestacija kao i izlagačima, a u kultrnom programu učestvovala su deca članovi folklorne sekcije.

Related posts

Otkazana manifestacija „Preobraženski dani“

Nikoleta Dragaš

Još 62 osobe zaražene korona virusom, jedna preminula

Zorana Stekovic

Nezapamćena politička podrška predsedniku Vučiću

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija