26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Sajamska manifestacija cveća, voća i povrća u MZ “Mladost”

Sajamska manifestacija, odnosno pijačna prodaja cveća,voća i povrća,  otvorena je na Misi. Zahvaljujući saradnji lokalne samouprave, mesne zajednice i JKP “Zelenilo”, obezbeđene su tezge na kojima će prodavci moći da izlože robu, a stanovnici Mise po prvi put imati pijacu u svom kraju.

Naselje Misa, zbog nebrige i nemara bivše vlasti, bilo je zapušteno u mnogim segmentima pa čak i bez prodajnog prostora. Situacija se odgovronošću nove vlasti na  čelu sa Srpskom naprednom strankom drastično promenila za sve, pogotovu za meštane Mise. Sada pored novih puteva, igrališta, zelenih pojaseva, meštani MZ Mladost imaju i prodajni prostor na kome su proizvođači i različita udruženja izložili svoje proizvode.

Kroz odličnu saradnju koja se nastavlja i unapređuje,na zahtev MZ “Mladost”, JKP “Zelenilo” je dalo tezge na revers kako bi se u naselju Misa organizovala “Sajamska manifestacija”, odnosno pijačna prodaja, rekao je direktor JKP “Zelenilo, Danilo Bjelica. Na taj način obezbeđen je prikladan prodajni prostor koji će prodavcima omogućiti da izlažu svoje proizvode, a kupcima da u svojoj neposednoj blizini imaju pijacu.

U razgovoru sa građanima, lokalna samouprava nastoji da reši probleme na koje nailaze i na taj način omogući kvalitetniji život stanovnicima Pančeva. Očekuje se da Mesna zajednica “Mladost” dobije bankomat, pošto je starijim stanovnicima teško da idu do grada da podignu novac, istakao je odbornik Srpske napredne stranke Ivan Tešić.

Zakup tezgi se ne naplaćuje, tako da svi zainteresovani mogu da se obrate mesnoj zajednici Mladost i zatraže tezgu na kojoj će izlagati robu. Manifestaciji su između ostalog prisustvovali i pokrajinski poslanik SNS Saša Levnajić, predsednik Skupštine Tigran Kiš, gradska menadžerka Maja Vitman…

Related posts

Martinović nastavlja štrajk glađu ispred Skupštine Srbije

Zorana Stekovic

Havarije na vodovodnoj mreži

Branislava Grčić

Preventivni pregledi za vikend

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija