31. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

“Zelenilo” u akciji: Od utovara granja i korenja do zalivanja jesenjeg rasada

Radnici JKP „Zelenilo“ Pančevo nastavili su, po planu održavanja javnih zelenih površina, sa redovnim košenjem na više lokacija u gradu,a započeli su i sa košenjem u naselju Stari Tamiš. Takođe je nastavljeno sa utovarom granja,korova i zelenog materijala u više naselja u gradu kao i redovno održavanje parka Narodna bašta.

Radnici sektora proizvodnja započeli su zamenu letnjeg rasada, koji je bio u žardinjerama u ulici Vojvode Radomira Putnika novim jesenjim rasadom koji će ulepšavati grad u narednim mesecima.

Takođe je nastavljeno i sa utovarom granja,korova i zelenog materijala na više lokacija u gradu kao i zalivanje sadnica usadjenih u sezoni 2018/2019.

U toku je nastavak košenja javnih zelenih površina na keju u naselju Kotež 2. U planu je da u toku narednih dana,sve površine budu pokošene na ovoj lokaciji. Radnici JKP Zelenilo, kose još tri lokacije:

Novoseljanski put, Ostrvo u ulici cara Dušana i Ostrvo u ulici Svetog Save.

U okviru sprovodjenja interventnih mera na zaštiti staništa i vrsta, u toku je mašinsko košenje korova i samoniklog rastinja u Parku prirode ‘Ponjavica’.

Deo radnika sektora održavanje javnih zelenih površina bili su zaduženi za utovar granja,korova i zelenog materijala na sledećim lokacijama:

-Kej na Tamišu

-Novoseljanski put

Na Tamiškom Keju započeto je zalivanje sadnjica usadjenih u sezoni 2018/2019.

Related posts

Ministar Vulin u Pančevu ispratio srpske vojnike u Liban

Mica Milakov

Televizija Pančevo na koncertu Brajana Adamsa! Nakon trinaest godina ponovo u srpskoj prestonici

Zorana Stekovic

Kon: 187 zarazenih, 97 hospitalizovano,14 na respiratoru

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija