5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Treća faza Potamiškog kolektora gotova početkom 2020.

Gradska menadžerka Maja Vitman govorila je o radovima treće faze izgradnje Potamiškog kolektora na konferenciji za novinare, koja je danas održana u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Dobrom saradnjom Pokrajine, Republike, lokalne samouprave, ali i odgovornoću ove vlasti, prateći potrebe građana Pančeva u toku je treća faza Potamiškog kolektora. Ukupna vrednost radova je više od 700 miliona dinara, a druga i treća faza sufinansirane od Pokrajine. AP Vojvodina učestvovala je sa 50 odsto finansijskih sredstava. Severna sela koja gravitiraju ka Pančevu, takođe će biti u mogućnosti da se priklljuče na kanalizaciju. Poboljšanje standarda građana i očuvanje životne sredine još jedan je od mnogih benefita i ciljeva ovog projekta, rekla je gradska menadžerka Maja Vitman.

Svestranom odgovornošću svih na lokalu, razmišljalo se i o ulicama kojima će prolaziti Potamiški kolektor. Urađena je tehnička dokumentacija i dobijena građevinska dozvola za rekonstrukciju Ulice Dimitrija Tucovića sa izmeštanjem gasovoda. Naši sugrađani, prema rečima Maje Vitman, dobiti će 147 novih priključaka. Projektom su obuhvaćene i Mučenička ulica i Kej Radoja Dakića, koji će takođe biti rekonstruisani.

Gradska menadžerka podvukla je da je stabilna vlast osnova budućnosti Srbije. Da bi se ostvarili projekti, realizovali planovi, da bi se gradilo i obezbedila sigurnost građana neophodna je dobra komunikacija i saradnja. To je moto kojim se vode svi čelnici našeg grada, Pokrajina i Republika.

Related posts

Čestitka predsednika Vučića povodom Dana Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane

Branislava Grčić

Pet novih slučajeva virusa korona potvrđeno u Srbiji, ukupno 46

Jasmina Petkovic

Grad Pančevo i “Srpska Sparta” za porodicu Lazarević

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija