20. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Sportski dan u Jabuci

U sportskoj hali u Jabuci održan je sportski dan, u okviru Dečje nedelje, koja se održava u ovom naseljenom mestu. Celu manifestaciju organizovala je Mesna zajednica Jabuka u saradnji sa Domom kulture „Kočo Racin“, a učestvovao je veliki broj dece.

Mesna zajednica Jabuka, u saradnji sa Domom kulture „Kočo Racin“, organizovala je Dečju nedelju. Ono što je deci bilo najinteresantnije je sportski dan, koji je održan u hali. Odziv mališana koji su igrali košarku, fudbal, rukomet i odbojku bio je odličan. Slobodan Ilić, predsednik Saveta Mesne zajednice Jabuka ističe da je sport veoma važan zbog pravilnog razvijanja dece, a posebno koristan zbog međusobnog druženja mališana. On dodaje i da su u toku sportskog dana sa decom radili sportski stručnjaci i pedagozi.

Ivica Milošević, diplomirani fudbalski trener, kaže da su ovakve manifestacije veoma važne za navikavanje dece na fizičku aktivnost, radi njihovog pravilnog razvoja.

Slobodan Ilić je dodao da Mesna zajednica Jabuka uvek brine o onima kojima je potrebno, kako o najmlađima, tako i o najstarijima.

Dečja nedelja počela je u ponedeljak logopedskim tretmanom, u utorak je Nemanja Rotar čitao poeziju deci, u sredu je održana dečja radionica u Domu kulture, dan kasnije je u Mesnoj zajednici održana žurka za najmlađe. Dečja nedelja zatvara se u subotu, kada će deca crtati na betonu ispred Mesne zajednice. Manifestacije u Jabuci nastavljaju se već u nedelju, kada će biti održana “Zlatna jabuka”, u organizaciji istoimenog Udruženja žena.

L. T.

Related posts

U nedelju preventivni pregledi pulmologa i oftalmologa

Nikoleta Dragaš

Ministar Vulin: Sporazum će doprineti uspostavljanju međunarodnih standarda na beogradskom aerodromu

Miroslava Cvejin

Nov skandalozni snimak Nebojše Zelenovića

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija