3. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Oktobarski salon u Kovinu

Jedna od najznačajniijh kulturnih manifestacija sa tradicijom dugom više od četiri decenije,Tradicionalni 33. likovni Oktobarski salon, otvoren je u Centru za kulturu Kovin. Preko pedeset umentika prijavilo je svoje radove, žiriju nije bilo lako da odabere najbolje.

Jedna od najznačajnijih kulturnih manifestacija u Kovinu svakako je 33. Oktobarski likovni salon, čija tradicija datira još od 70ih godina prošlog veka. I ove godine manifestaciju organizovao Centar za kultutu Kovin, uz podršku lokalne samouprave.  Pored mnogobrojnih umetnika koji su izožili svoje radove, direktor Centra za kulturu, Milivoje Grčić, pozdravio je i goste koji su došli iz regiona.

33. Oktobarski likovni salon je manifestacija koja u Kovinu traje više od četiri decenije i posebno je značajna za žitelje ove opštine.

Žiri nije imao lak zadatak da izabere najbolje radove iz kategorija slikarstva, vajarstva, grafike i alternativnih tehnika.

Pored nagrađenih umetnika, pojedinim  umetnicima čiji su se radovi istakli, podeljene su zahvalnice.

Related posts

U Bolnici u Pančevu sada ima 18 respiratora, značaj višestruk…

Katarina Popović

Vučić sa članovima Odbora EP za stabilizaciju

Zorana Stekovic

STRUČNA JAVNOST: Moralno je da sudija Gavrančić povuče kandidaturu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija