19. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Otvoren rekonstruisani javni toalet kod Robne kuće

Javni toalet ispred stare Robne kuće završen je i otvoren za građane. Radno vreme biće od 7 do 22 sata, dok nedeljom neće raditi. Ono što je veoma bitno je da se ne plaća.

JKP “Higijena” počela je pre nekoliko meseci sa totalnom rekonstrukcijom javnog wc-a na platou ispred stare robne kuće. Vrednost radova je više od 17 miliona dinara.

Direktor “Higijene” Aleksandar Stevanović je za RTV Pančevo izjavio, prilikom početka radova, da se radi totalna rekonstrukcija i instalacija i sanitarnih čvorova.

Javni toalet će biti „bukvalno nov wc na starom mestu“ poručio je tada Stevanović, dodajući da je jako bitno da će biti prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Bivša vlast ostavila je Pančevce bez javnog toaleta. Prostor je postao stecište đubreta i ko zna čega, dok nije zatvoren skroz kako ne bi potpuno propala osnova samog objekta.

Srećom, odgovornošću nove lokalne samouprave i rukovodstva Higijene pronađena su sredstva za rekonstrukciju, pa su Pančevci konačno dobili javni toalet.

Related posts

Mali: Plate i penzije stabilne, nema smanjenja

Jasmina Petkovic

I Borković i Bitević u kampanji za decu regiona

Nikola Toadjer

Dva dana sporta na Kotežu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija