23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Dve hiljade mališana na Sajmu sporta u Pančevu

„Sajam sporta u Gradu sporta“ organizovan je u Hali sportova na Strelištu. Posetilo ga je dve hiljade mališana i prezentovano je 30 sportskih disciplina. Mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrasta prisustvovali su demonstraciji sportova, a mogli su i da se oprobaju u onima koji su im interesantni.

Hala sportova na Strelištu bila je ispunjena dečjom grajom. Dve hiljade mališana posetilo je sa svojim vaspitačicama i učiteljicama Sajam sporta. Sarija deca i treneri potrudili su se da predstave sport kojim se bave i omoguće im da nauče nešto novo. Deca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta sa teritorije grada Pančeva imala su priliku da se upoznaju sa različitim borilačkim sportovima, sportovima sa loptom, isprobaju ronilačku opremu, kao i da se oprobaju u mnogim drugim sportskim disciplinama primerenim njihovom uzrastu.

Cilj ove manifestacije je da se deca zainteresuju za različite sportske discipline i odaberu onu koja im se najviše dopada.

Za svu zainteresovanu decu koja žele da treniraju karate, upis je u toku u Karate klubu “Dinamo”.

Na manifestaciji je bilo održano i predavanje o fizičkoj pripremi sportista za takmičarski period, koje za cilj ima unapređenje rada trenera i sportskih radnika. Organizator Sajma je Sportski savez, uz podršku Grada Pančeva.

 

Related posts

Jedna osoba povređena u saobraćajnoj nezgodi kod Plinare

Zorana Stekovic

Takmičenje za najbolji hleb i najlepši štand u nedelju u Novom Selu

Nikoleta Dragaš

Lazić: KBC Gračanica, zasad stabilno

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija