20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Javni toalet ispred stare Robne kuće u funkciji

Javni toalet ispred stare Robne kuće je završen i otvoren za građane. Radno vreme novog toaleta je od 7 do 22 sata,dok nedeljom ne radi. Ono što je veoma bitno je da se ne plaća.

JKP “Higijena” počela je pre nekoliko nesecu sa totalnom rekonstrukcijom javnog wc na platou ispred stare robne kuće.

Vrednost radova je oko 17 miliona dinara.

Direktor Higijene Aleksandar Stevanović je za RTV Pančevo izjavio, prilikom početka radova, da se radi totalna rekonstrukcija i instalacija i sanitarnih čvorova.

Javni toalet će biti „bukvalno nov wc na starom mestu“ poručio je tada Stevanović, dodajući da je jako bitno da će biti prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Bivša vlast ostavila je Pančevce bez javnog toaleta. Prostor je postao stecište đubreta i ko zna čega, dok nije zatvoren skroz kako ne bi potpuno propala osnova samog objekta.

Srećom, odgovornošću nove lokalne samouprave i rukovodstva Higijene pronađena su sredstva za rekonstrukciju, pa su Pančevci konačno dobili javni toalet.

Related posts

Boris Milošević sramna epizoda i marioneta povampirenog ustaštva u Hrvatskoj

Nikoleta Dragaš

Direktorka Tehničke škole “23 maj” i najbliža saradnica Marinike Tepić u Pančevu, Nataša Zečević pod istragom zbog sumnje da je proneverila milione

Mica Milakov

Saopštenje GO SNS Šabac

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija