27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Dva dana sporta na Kotežu

MZ Kotež već tradicionalno organizuje sportske dane u okviru kojih se održavaju takmičenja u različitim sportskim disciplinama. Zbog velikog broja takmičara, manifestacija se ove godine održava dva dana.

Organizacija turnira u različitim sportskim disciplinama na košarkaškim terenima na Kotežu, postala je tradicija. Ove godine bilo je mnogo vise učesnika koji su se međusobno nadmetali. Rekreativci, koji su bili deo turnira, u organizaciji Mesne zajednice Kotež,  podelili su utiske sa ekipom naše Televizije.

Proteklih godina turnir je bio uspešan i “okupljao” je mnoge Pančevce. Ove godine, zbog većeg interesovanja organizatori su odlučili da se sportski događaj produži na dva dana.

Za drugi dan turnira prijavilo se 16 fudbalskih, 14  košarkaških i četiri odbojkaške ekipe. Organizatori se nadaju da će sledeće godine biti još više učesnika.

Prema rečima doktora Božića, koji je bio jedan od učesnika ovog turnira, našem gradu je potrebno što više ovakvih događaja.

Sport je važan deo odrastanja, bitan je za čuvanje zdravlja kao i razvoj motoričkih sposobnosti. Ovakvi događaji se i organizuju sa tim ciljem, naglašavaju iz organizacije.

Related posts

Održana tribina o bezbednosti u saobraćaju

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić: Ko nema kulturu sećanja, nema ni budućnost

Mirjana Popović

Predavanje vozačima traktora: „Budi pravi domaćin! Vozi bezbedno!“

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija