27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Meštani Jabuke obeležavaju “Dečiju nedelju”

Povodom „Dečije nedelje”, u Jabuci  Mesna zajednica i Dom kulture „Kočo Racin“  organizovaće bogat program za mališana. Ove aktivnosti su značajne  za razvoj i podsticanje kreativnosti kod dece, kažu organizatori.

Višegodišnja tradicija Mesne zajednice i Doma kulture „Kočo Racin“  u Jabuci  je organizovanje različitih  aktivnosti  za mališane. Tim povodom pripremljen je bogat program u okviru „Dečije nedelje“ , koja je početkom  oktobra. Učesnici će biti i nastavnici  Osnovne škole “Goce Delčev” koji će pomoći deci u realizaciji raznih sekcija.

Mališanima su obezbeđeni sokići, grlickalice, krede za crtanje kao i zabavni  program. Organizatori se nadaju da će odziv dece biti veći nego prošle godine.

Manifestacija koja takođe ima dugu tradiciju u Jabuci i održava se 16. put, biće organizovana u novembru. Reč je o dečijem pozorišnom festivalu, a kako nam kažu iz ovog mesta, deca se unapred raduju ovakvim događajima.

Related posts

Sergej Trifunović uvredio novinarku Srpskog telegrafa

Zorana Stekovic

Stevanović žestoko odgovorio Mariniki Tepić: Ona je tajkunska pudlica Đilasa i Šolaka

Ivana Bogdanovski

Mihajlovićeva sa GIZ i KfW: Nemačka važan politički i ekonomski partner Srbije

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija