27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Meštani Jabuke obeležavaju “Dečiju nedelju”

Povodom „Dečije nedelje”, u Jabuci  Mesna zajednica i Dom kulture „Kočo Racin“  organizovaće bogat program za mališana. Ove aktivnosti su značajne  za razvoj i podsticanje kreativnosti kod dece, kažu organizatori.

Višegodišnja tradicija Mesne zajednice i Doma kulture „Kočo Racin“  u Jabuci  je organizovanje različitih  aktivnosti  za mališane. Tim povodom pripremljen je bogat program u okviru „Dečije nedelje“ , koja je početkom  oktobra. Učesnici će biti i nastavnici  Osnovne škole “Goce Delčev” koji će pomoći deci u realizaciji raznih sekcija.

Mališanima su obezbeđeni sokići, grlickalice, krede za crtanje kao i zabavni  program. Organizatori se nadaju da će odziv dece biti veći nego prošle godine.

Manifestacija koja takođe ima dugu tradiciju u Jabuci i održava se 16. put, biće organizovana u novembru. Reč je o dečijem pozorišnom festivalu, a kako nam kažu iz ovog mesta, deca se unapred raduju ovakvim događajima.

Related posts

Imunizacija u Južnom Banatu “fajzerom” i “astrazenekom”

Ivana Bogdanovski

JOŠ JEDAN PIROMAN UHVAĆEN, SADA U OMOLJICI!

Mica Milakov

Đilasovi huligani blokirali put Hitnoj pomoći, nisu dali bolesnom čoveku da prođe

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija