13. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

“Sportski dani” na Kotežu 2

Manifestacija “Sportski dani” organizovana je treći put na Kotežu dva. Organizator događaja je Mesna zajednica “Kotež” u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva i Udruženjem sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta”. Učestvovanje na turniru je besplatno, a mališani su mogli da se takmiče u malom fudbalu, basketu i odbojci na pesku.

Zbog velikog interesovanja, a manifestacija “Sportski dani” organizovana je drugi put ove godine na Kotežu dva. Tokom vikenda mališani mogu da učestvuju na turnirima u malom fudbalu, basketu i odbojci na pesku, kao i u šahu.

Grad Pančevo podržao je sportski dan na Kotežu. Prema rečima gradske menadžerke Maje Vitman sport i zdrav život, kao i druženje mališana su bitni za razvoj dece.

Jedan od organizatora turnira, Zoran Rajačić rekao je da je Srpska sparta prepoznatljiva po sportu i humanirarnom radu, dodajući da mu je čast da učestvuje na ovakvom turniru.

Na manifestaciji su se u revijlnom delu predstavili članovi Plesnog kluba “Balerina”, KUD “Dobrivoje Putnik”, Šah klub “Aljehin”, teniski klub “Dinamo”, kao i članovi kik boks kluba “Srpska Sparta”.Organizator događaja je Mesna zajednica “Kotež” u saradnji sa Sportskim savezom Pančeva i Udruženjem sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta”, a manifestaciju su pored Grada podržali i Javna komunalna preduzeća, Crveni krst, MUP i obezbeđenje “SFINGA PRO” . Organizatori očekuju da će ova manifestacija nastaviti da traje i okuplja što veći broj učesnika.

Related posts

Udruženje “Makedonium” obeležilo Svetog Klimenta

Jasmina Petkovic

Bolnica u Pančevu postaje COVID-19 bolnica

Zorana Stekovic

Pripreme Andree Stojadinov za Evropsko i Svetsko prvenstvo

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija