23. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Četiri godine uspeha Džudo kluba “Jedinstvo”

U Kačarevu se već četiri godine razvija Džudo klub “Jedinstvo”. Namenjen pre svega mališanima. Klub je relativno mlad, ali bez obzira na tu činjenicu mališani ostvaruju uspehe. Pored toga čelnici ovog kluba, bave se inkluzivnim džudom u Kovačici.

Džudo klub “Jedinstvo” četiri godine okuplja zainteresovanu decu iz Kačareva i Kovačice. Deca svih uzrasta učetvuju na takmičenjima i ostvaruju značajne rezultate.

U Kačarevu entuzijazmom porodice Anđelović formiran je klub džudo klub “Jedinstvo” pre četiri godine. Saša Anđelović i supruga Božana pored toga što vode, i treniraju mališane, kojih ima 70. Najmlađi član ima četiri godine.  Učestvuju na takmičenjima u zemlji i inostranstvu,i često osvajaju medelja.

Klub je ove godine bio organizator velikog međunarodnog turnira koji je održan u Kačarevu. Na turniru su učestvovala deca iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije i naše zemlje.

Pored redovnih treninga, u ovom klubu se rade i korektivne gimnastičke vežbe. Takođe, u Kovačici se organizuje inkluzivni džudo za decu sa smetnjama u razvoju. UNICEF je džudo proglasio najkompletnijim sportom za psihofizički razvoj deteta.

Related posts

GO SNS Šabac: Zelenović bi da prekroji izbornu volju građana

Zorana Stekovic

Svetski dan radija. Sledeće godine Radio Pančevo slavi 40. rođendan !

Mica Milakov

POČELO JE: Krivična prijava protiv Jeremićevog Tomića zbog kafe bara “Scena”

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija