21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Milenko Jovanov : Južnobanatski okrug SNS primer svima kako se dobro funkcioniše i radi

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov i koordinator SNS-a za Južni Banat i potpredsednik Izvršnog odbora Branko Malović obišli su danas gradske i opštinske odbore ove stranke u ovom okrugu. U Pančevu, na sastanku Gradskog odbora, dočekao ih je veliki broj članova , aktivista i simpatizera Srpske napredne stranke. Jovanov je iskoristio obilazak Južnog Banata kako bi razgovarao i sa članstvom i sa građanima o aktuelnoj političkoj situaciji. U izjavi za RTV Pančevo, Milenko Jovanov je rekao da se u Južnom Banatu sve radi na najvećem mogućem nivou, ocenjujući da je ovaj okrug primer za ostale stranačke odbore u Srbiji kako treba da funkcionišu i da tu činjenicu često svuda ponavlja.

Sa druge strane, kako je poručio Jovanov, građani bi pre trebali da dobiju informacije na koji način je Dragan Đilas došao do 619 miliona evra i da su to činjenice koje svi treba da znaju, jer politički plan opozicija, sem mržnje prema predsedniku Vučiću, nema niti je ikad imal. Kao primer, Jovanov je pozvao građane da sami izračunaju koliko je 619 miliona evra budžeta Pančeva, godina života svih građana, škola, vrtića, domova zdravlja, ulaganja u sport, kulture i ostalih segmenata života.

Izmišljotine i patetika opozicije služe da bi se sakrilo sve što su upropastili dok su vladali, rekao je Milenko Jovanov. Kao primer naveo je Mariniku Tepić koja prednjači u tome, podsetivši građane da je ona bila na vlasti do 2016.godine.

Poseta južnobanatskom okrugu je bila prilika da Milenko Jovanov informiše članstvo o trenutnim dešavanjima u našoj zemlji, U razgovoru sa građanima, članovima i simpatizerima SNS-a Milenko Jovanov je naglasio koliko je važna podrška za sve ono što Srpska napredna stranka radi i sprovodi predsednik Aleksandar Vučić.

 

Related posts

Danas kreće isplata prvog minimalca za milion zaposlenih

Zorana Stekovic

Sekulović: Sekunde me delile od smrti

Nikoleta Dragaš

Međunarodni dan maternjeg jezika

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija