27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Regionalna RTV Pančevo osuđuje napad na glavnog urednika Informera

Regionalna RTV Pančevo najoštrije osuđuje novi fašistički ispad Boška Obradovića koji sada otvoreno preti hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

U poslednjih nekoliko meseci predstavnici tzv. opozicije se ne zaustavljaju u svojim pretnjama novinarima i predstavnicima medija. Samo pomeraju granice u nasilju.

Nedopustivo je da nakon što su Obradovićeve, Đilasove, Jeremićeve i Lutovčeve siledžije tukle novinarke Pinka, pretili novinarki i direktorki Studija B, upadali sa motornim testerama u RTS, sada isti oni kroz „usta“ Boška Obradovića žele da hapse i zatvaraju sve one koji rade svoj posao i pošteno pišu, kada se njima nešto ne sviđa.

Svakodnevni ispadi, pretnje, vulgarnosti, nasilje,pretnje linčom već su postali prepoznatljiv stil i izgleda jedini pravi politički plan tzv. opozicije i njihovih lidera koji zavučeni u svoje vile, skupocene stanove u Srbiji, u NJujorku,po belom svetu, po najskupljim restoranima sede i smišljaju ovakve gadosti.

Više je nemoguće pravdati Boška Obradovića, s obzirom na ono što govori i radi. Logično je da tajkun Đilas svog potrčka Obradovića ne samo brani, nego i motiviše i nagrađuje, pošto je njihova politička ideja svedena samo na linč, progon, nasilje, fašističke ispade i prostakluke, a simbol vešala. Kao i Jeremića, Lutovca, Trifunovića..

Za razliku od njih mi se nećemo bojati da ukažemo na ovakve pretnje Boška Obradovića koji je inače poznat kao i njegov šef Dragan Đilas bezbednosim organima države kao osobe koje ne prezaju od porodičnog i političkog nasilja.

Da li ćemo mi, kao novinari koji staju uz struku i kolege i dignu glas protiv ovakvih pretnji postati meta prostačkih napada i pretnji Đilasovog potrčka Boška Obradovića,Đilasa, Lutovca i ostalih opozicionih lidera?

Vreme je da svi konačno kažemo ne nasilju,pretnjama i napadima na novinare.
Ako se ništa ne preduzme, ostaje samo još jedno pitanje, ko je od nas sledeći?

Related posts

Rukometaši “Vojvodine” osvajači Kupa Srbije

Nikoleta Dragaš

Otvoreni Deveti međunarodni dani energetike i investicija

Katarina Popović

Brnabić: Fantastični ekonomski rezultati usred pandemije; ovo je nešto čime moramo da se ponosimo!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija