9. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti Vršac

Đorđević poseto Udruženje “Otvoreno srce sveta”

Ministar Zoran Đorđević, posetio je vršačko udruženje “Otvoreno srce sveta” i doneo poklone korisnicima usluga. Ovo udruženje okuplja decu i odrasle sa smetnjama u razvoju. Prošle godine, zahvaljujući donatoru, dobili su objekat u kojem mogu nesmetano boraviti i obavljati svoje aktivnosti.

Udruženje “Otvoreno srce sveta” omogućava boravak i aktivnosti licima sa smetnjama u razvoju. Do prošle godine nisu imali sopstveni prostor, ali je, zahvaljujući donatoru i to omogućeno. Objekat je obišao ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević. Prema njegovim rečima, ovo udruženje je primer dobre organizacije iza koje će država uvek stajati.

Grad Vršac, kao odgovorna lokalna samouprava, uvek je tu za one kojima treba pomoć. I u ovom slučaju lokalna samouprava, kako je istakla gradonačelnica Dragana Mitrović, se trudi da pomogne.

Za osobe sa invaliditetom boravak na sigurnom i kreativno osmišljene radionice od strane stručnih lica, mnogo znače. Planirano je otvaranje dnevnog boravka, koji će koristiti ova lica.

Related posts

Potpisan poziv za učešće Tima Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine

Zorana Stekovic

Dušan Borković postao otac

Zorana Stekovic

RTV Pančevo i Dunav Televizija: Fašizam SzS mora da stane!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija