23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Radulović: Tokom nestanka vode sledećeg vikenda, za građane biće obezbeđene cisterne sa vodom

JKP „Vodovod i kanalizacija “ obavestilo je sve građane Pančeva i naseljenih mesta Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac, Ivanovo, Jabuka, Glogonj, Kačarevo, Dolovo i Stari Tamiš, da zbog planiranih radova na zameni ventila na Filter postrojenju neće biti vode za piće od PETKA 27.septembra od 18 sati do NEDELJE 29. septembra  u 6. Prema rečima Aleksandra Radulovića, direktora “Vodovoda” ovo su neophodni radovi kako bi se grad i sela nesmetano i ubuduće snabdevali vodom.

Sledećeg vikenda, od petka 27. septembra do nedelje 29. septembra doći će do obustave snabdevanja grada i sela vodom zbog planiranih radova na rekonstrukciji ventila na Filter postrojenju.

Prema rečima Aleksandra Radulovića, direktora Vodovoda ovi radovi su počeli još u martu, a sada nas očekuje i zamena starih ventila zbog čega neće biti vode.

Radulović najavljuje da će se radovi završti za 36 sati, koliko je najavljeno da će biti obustave isporuke vode  i da će za to vreme u gradu i svim naseljenim mestima biti raspoređen adekvatan broj cisterni.

JKP Vodovod i kanalizacija Pančevo ovim putem upućuje apel građanima da pravovremeno obezbedi odgovarajuću količinu vode potrebnu za normalno funkcionisanje domaćinstava i zahvaljuje svojim potrošačima na ukazanom poverenju i razumevanju.

Related posts

Vučić sa Flesenkemperom: Računamo na pomoć Saveta Evrope u reformama

Zorana Stekovic

Sportski izazov u Vršcu u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije

Ivana Bogdanovski

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na samitu u Glazgovu: Pitanja klimatskih promena nameću se kao ključna

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija