15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Najvažnije Vesti

BELA CRKVA: Asfaltiranje ulice za lakši prilaz Domu zdravlja

Radovi u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi privode se kraju. Postavljen je novi asfalt, a urađena je i zamena kompletne vodovodne i kanalizacione mreže, što će mnogo značiti, posebno za belocrkvanski Dom zdravlja.

Deo puta između ulica Žarka Zrenjanina i  Jovana Cvijića u Beloj Crkvi rekonstruisan je, dok je ostatak puta u Ulici Jovana Popovića u potpunosti zamenjen, sa novim parkinzima i popločanim trotoarima. U ovoj ulici se nalaze Dom zdravlja, Sud i druge ustanove od javnog značaja, kao i pijaca. Građani Bele Crkvesmatraju ove radove značajnom i pozitivnom promenom u gradu.

U Ulici Jovana Popovića izgrađena je nova kanalizaciona mreža i rekonstruisan je vodovodni sistem. Takođe, izgrađeni su novi parkinzi, trotoari, a biće i proširen trotoar ispred Doma zdravlja, rekao je za RTV Pančev opredsednik opštine Bela Crkva, Darko Bogosavljević.

Infrastrukturne radove u Beloj Crkvifinansira JP „Putevi Srbije“.

Planirano je da bude izgrađena i biciklistička staza od Vračevog Gaja do Stare Palanke, nasipom reke Nere, što je značajno i za turizam. Takođe je u planu uređenje glavne gradske ulice.

Related posts

Igre mladih stigle u Sokobanju i Surdulicu

Jasmina Petkovic

Uhapšene tri osobe sa područja Kovina zbog razbojništva

Zorana Stekovic

Mihajlović: Jeremić bolje da se izvini građanima nego što pokušava da deli lekcije

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija