12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Najvažnije Vesti

BELA CRKVA: Asfaltiranje ulice za lakši prilaz Domu zdravlja

Radovi u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi privode se kraju. Postavljen je novi asfalt, a urađena je i zamena kompletne vodovodne i kanalizacione mreže, što će mnogo značiti, posebno za belocrkvanski Dom zdravlja.

Deo puta između ulica Žarka Zrenjanina i  Jovana Cvijića u Beloj Crkvi rekonstruisan je, dok je ostatak puta u Ulici Jovana Popovića u potpunosti zamenjen, sa novim parkinzima i popločanim trotoarima. U ovoj ulici se nalaze Dom zdravlja, Sud i druge ustanove od javnog značaja, kao i pijaca. Građani Bele Crkvesmatraju ove radove značajnom i pozitivnom promenom u gradu.

U Ulici Jovana Popovića izgrađena je nova kanalizaciona mreža i rekonstruisan je vodovodni sistem. Takođe, izgrađeni su novi parkinzi, trotoari, a biće i proširen trotoar ispred Doma zdravlja, rekao je za RTV Pančev opredsednik opštine Bela Crkva, Darko Bogosavljević.

Infrastrukturne radove u Beloj Crkvifinansira JP „Putevi Srbije“.

Planirano je da bude izgrađena i biciklistička staza od Vračevog Gaja do Stare Palanke, nasipom reke Nere, što je značajno i za turizam. Takođe je u planu uređenje glavne gradske ulice.

Related posts

U subotu Sakule bez vode

Nikoleta Dragaš

Color Press grupa i RTV Pančevo potpisali sporazum o saradnji

Nikoleta Dragaš

Vulin: Fotomontaža, nastavak rata protiv Srbije i Vučića

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija