24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Stiže novi strani investitor! Odbornici usvojili plan detaljne regulacije za Severnu zonu II

 

Milenko Čučković obavljaće funckiju većnika za socijalna pitanja i zapošljavanje, dok je vd mandat direktoru Arhiva Mirku Rupiću produžen na još godinu dana. Došlo je i do kadrovskih promena u pojedinim domovima kulture u selima, a sigurno dve najvažnije tačke koje su obeležile sednicu Skupštine Grada jesu rebalans i usvajanje plana detaljne regulacije za Severnu zonu II.

Odbornici Skupštine grada Pančeva usvojili su i plan detaljne regulacije za područje Severne industrijsko – poslovno – proizvodne zone II. Ovo se odnosi na područje od 22,6 hektara, koje se nalazi preko fabrike „ZF“.

Kako je gradonačelnik Saša Pavlov naglasio ovo je novi plan koji je donet, jer se javio još jedan investitor iz Nemačke. On je podvukao da će njegova ulaganja biti veća nego fabrike „ZF“. Takođe, objasnio je i zašto je bitan plan detaljne regulacije i predočio podatke NSZ-a od kada je ova vlast stupila na snagu.

Treći ovogodišnji rebalans budžeta Grada Pančeva usvojen je na Skupštini. On će sada iznositi pet milijardi i 803 miliona dinara i uvećan je za više od 17 miliona dinara. Sredstva će biti namenjena za pohađanje dece u privatnom vrtiću, rekao je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika. Ovim rebalansom smanjen je i budžetski deficit i sveden na 9,91 odsto.

Usvojen je i predlog odluke o utvrđivanju Projekta za izgradnju kompleksa filmskog studija.

Na današnjoj sednici lokalnog parlamenta na mesto većnika za socijalna pitanja i zapošljavanje imenovan je Milenko Čučković, Mandat vršioca dužnosti direktora produžen je Mirku Rupiću u Arhivu, kao i u pojedinim seoskim domovima culture i jkp-ovima. Negde je došlo i do promena.

 

Related posts

Važna edukacija o značaju kontracepcije

Nikoleta Dragaš

,,Foto safari” u Ivanovu

Vanja Vićentić

Preventivni pregledi u Kačarevu. Dobar odziv!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija