24. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

SNS: Pančevo jedini grad u Srbiji koji mladima daje besplatne vaučere mladima sa kojima mogu posećivati sve kulturne manifestacije

Srpska napredna stranka poziva sve mlade koji napune 18 godina da dođu u gradsku upravu i uzmu vaučere koje mogu da koriste za sve kulturne manifestacije koje se održavaju u Pančevu i mesnim zajednicama. Prema rečima gradskog većnika za kulturu, Nemanje Rotara, Pančevo je jedini grad u Srbiji koji ima ovakvu vrstu podsticaja za mlade čime se oni, kako je naglasio, od punoletstva usmeravaju na univerzalne i trajne vrednosti.

Model podele besplatnih vaučera primenjuje se u Italiji, što je lokalna samouprava u Pančevu na čelu sa Srpskom naprednom strankom, „preuzela“ i što godinama uspešno sprovodi. Član Gradskog veća i predsednik Saveta za kulturu Srpske napredne stranke Nemanja Rotar pozvao je sve koji su napunili 18 godina da dođu i u Gradskoj upravi, u kancelariji 204 preuzmu vaučere u visini od 3000 dinara koje mogu da koriste za posetu svih kulturnih događaja, odnosno sadržaja u Pančevu i mesnim zajednicama.

Rotar je naglasio da gradska vlast i Srpska napredna stranka teže ka univerzalnim i tradicionalnim vrednostima što žele da prenesu i na mlade. On je obišao sve škole i upoznao nove punoletne učenike o vaučeru.

Rotar je ponovio da je odziv mladih dobar, i da je Pančevo jedini grad u Srbiji koji mladima deli vaučere. „ Dolazili su nam naši prijatelji iz gradova sa kojima smo zbratimljeni kao i prijatelji iz republike Srpske koji žele da ovaj model saživi i kod njih“ zaključio je Nemanja Rotar.

 

 

Related posts

Labudovi na tamiškom keju upotpunili sliku proleća

Jasmina Petkovic

Vučić posle razgovora s Kurtijem: Branio sam interese Srbije

Nikoleta Dragaš

Vučić: Ovo je uspeh male, prkosne i ponosne zemlje

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija