3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Ponovo ukradene tuje

Na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Matije Gupca, na mestu nekadašnje divlje deponije ponovo su ukradene tuje, koje je već dva puta sadilo JKP “Zelenilo”. I pored svih apela, nekolicina nesavesnih građana ponovo je ukrala biljke postavljene na mesto gde se neadekvatno skupljao otpad.

JKP “Zelenilo” aktivno radi na uklanjanju divljih deponija. Jedno mesto neadekvatnog skupljanja otpada nalazilo se na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Matije Gupca. Radnici “Zelenila” postavili su nove kontejnere, uklonili divlju deponiju i posadili tuje, koje su posle samo nekoliko dana nestale. Pančevačko JKP ponovo je zasadilo biljke na mestu nekadašnjeg smetlišta, ali je nekolicina neodgovornih sugrađana ponovilo čin svog nesavesnog ponašanja i tuje su, pored svih apela, ponovo nestale.

Akcija “Zelenila” se sprovodi po celom gradu. Ovo je jedina lokacija sa koje su tuje nestale, ne jednom, već dva puta.

JKP “Zelenilo” sprovodi i druge akcije na teritoriji grada Pančeva.

Kako je najavljeno JKP “Zelenilo” ponovo će, treći put, posaditi tuje na mestu nekadašnje divlje deponije, na raskrsnici Dimitrija Tucovića i Matije Gupca, u nadi da se ovakvi događaji neće ponoviti.

Related posts

Savet Evrope o reformi lokalne administracije u Pančevu, Kovinu, Zrenjaninu, Plandištu, Bečeju i Smederevu

Nikoleta Dragaš

Datunašvili: Uspeh celog tima, živela Srbija

Mirjana Popović

Ko je Ozren Lazić? Identifikujemo članove “Crne kuće”.

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija