20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

ODGOVORNA VLAST ! Asfaltiranjem Letnje ulice rešavaju se višedecenijski problemi Karaule

U toku je asfaltiranje Letnje ulice u naselju Karaula u Mesnoj zajednici Gornji grad. Lokalna samouprava imala je sluha za molbe građana i rešila je višedecenijski problem. Još proletos izvršeni su pripremni radovi za iskop atmosferskog kanala, zatim je iskop i urađen, nakon čega je urađeno profilisanje, nivelisanje ulice i postavljanje asfalta, čime je ovaj put potpuno obnovljen.

Slaviša Marić samo je jedan od građana Pančeva, stanovnika naselja Karaula u Gornjem gradu, koji decenijama čeka postavljanje novog asfalta u Letnjoj ulici i adekvatnog sistema odvođenja voda. Godinama, zbog nemara bivše vlasti nije ulagano u ulicu, koja je prema Marićevim rečima najvažnija u ovom naselju. Problem je rešen, uređen je atmosferski kanal i počelo je asfaltiranje ulice.

Lokalna samouprava imala je pune ruke posla. Do sada je urađeno ravnanje poprečnog profila i nivelisanje Ribarske, Zapadne, Južne i Železničke ulice. U Letnjoj ulici, proletos su urađeni pripremni radovi, zatim je završen iskop atmosferskog kanala. Asfaltiranjem ulice završava se kompletna obnova.

Predsednik MZ Gornji grad Branislav Gligorić ističe da je Mesna zajednica tu da sasluša građane i obezbedi što bolje uslove za život građana.

Završetkom pomenutih radova biće rešen dugogodišnji problem zadržavanja atmosferskih voda na kolovozu, ali i problem plavljenja nižih delova u Letnjoj ulici.

Related posts

Preventivni pregledi povodom Svetskog dana zdravlja

Jasmina Petkovic

“Eko-Tamiš” – uspešan projekat Srbije i Rumunije

Nikoleta Dragaš

Znanje, alat i ljubav prema poslu čine dobrog krojača

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija