22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Sanirani pružni prelazi u Skadarskoj i staroj Kozaračkoj

Višedecenijski problem je konačno rešen, sanirani su pružni prelazi na četiri mesta u gradu. Dva se nalaze se u Skadarskoj ulici u naselju Kudeljarski nasip a druga dva u Kozaračkoj ulici u naselju Mladost.

Problema i muke zbog pružnih prelaza više neće biti. Odgovornom politikom gradske vlasti i odlične saradnje sa građanima, pružni prelazi u Skadarskoj i Kožaračkoj ulici su konačno sanirani. Građani su izasli da pozdrave i podrže ovu akciju, jer će u suštini njima najviše i značiti.

Gradska menadžerka Maja Vitman, istakla je važnost ovih radova, kao i da će uvek pokušati da izađe u susret zahtevima građana. Lokalna vlast je servis građana i pravo na ovakvim poslovima se to i dokazuje.

Radove izvodi  JP “ Urbanizam“u okviru tekućeg održavanja.

Saobraćaj će od sada biti bezbedniji, a vozači će lakše prelaziti preko ovih pružnih prelaza.Predsednik MZ “Mladost”  rekao je da će svi stanovnici imati višestruku korist od završetka ovog važnog posla.

Višedecenijski problem sa pružnim prelazima je konačno rešen s obzirom da Pančevo sada ima odgovornu vlast koja konstantno komunicira sa građanima i rešava probleme. I naravno uvek je lepo videti prizor zadovoljnih ljudi, kada im se problem konačno reši.

 

Related posts

Pančevačka Bolnica izlazi iz kovid sistema

Mica Milakov

Sećanje na velikana: Godina od smrti Nebojše Glogovca

Nikoleta Dragaš

Košarkaši poraženi, fudbalerima bod

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija