21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

SNS : Građani prijavite se za subvencije za gasne priključke

Pančevo, kao lokalna samouprava, subvencionište godinama određeni broj gasnih priključaka. Prema rečima Katarine Banjai, gradske većnice za zaštitu životne sredine, gas je energent koji značajno doprinosi boljem kvalitetu vazduha. Još uvek ima prostora da se građani prijave za subvenciju i poziv će biti otvoren do utroška sredstava, poručila je Katarina Banjai.

Govoreći o ekološkoj situaciji u Pančevu, Katarina Banjai je rekla da se u pojedinim intervalima beleže prekoračenja određenih čestica, uglavnom zimi, poruzrokovane radom firmi i zbog loženja čvrstog goriva u privatnim domaćinstvima.Lokalna samouprava je velikim naporom promenila ekološku sliku Pančeva.

Lokalna samouprava, na čelu sa Srpskom naprednom strankom, iz godine u godinu uvećavala je sredstva za subvencija za gasne priključke. Istovremeno dosta je i urađeno na gasifikaciji samog Pančeva.

Papire, odnosno dokumentaciju, koja vam je potrebna za subvencije, možete pronaći na sajtu grada Pančeva. Kada je prikupite, potrebno je dostaviti u Uslužnom centru.

 

Related posts

U nedelju bez masovne vakcinacije

Zorana Stekovic

Stefanović za TV Pink: Kontića niko ne štiti, originalni snimci su prebijanja su u policiji u Novom Sadu

Mica Milakov

Upis učenika u prvi razred

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija