15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Još jedna divlja deponija sanirana, akcije se nastavljaju

Higijena i Zelenilo nastavljaju sa uklanjanjem divljih deponija, postavljanjem novih kanti i sadnjom tuja i zelenih površina na lokacijama koje su bile đubrište. Ovoga puta očišćeno je smetlište na uglu ulica dr Kasapinovića i Cara Lazara.

Cigli,šuta, zemlje,smeća na uglu ulica dr Svetislava Kasapinovića i Cara Lazara više nema. Pored toga , Higijena je postavila 4 nova kontejnera. Ova lokacija je analizom ovog pančevačkog komunalnog problema bila prepoznata kao kritična pa je Higijena, u saradnj sa Zelenilom odlučila da reši ovaj problem.

Prema rečima Aleksandra Stevanovića, građani pozitivno reaguju i sve manje i manje prave divlje deponije u gradu.

Kao što je urađeno i u Ulici Dimitra Tucovića, JKP „Zelenilo“ je posle čišćenja divlje deponije, posulo zemlju kako bi se izravnao prostor i posadile tuje.

Bjelica je iskoristio priliku i da saopšti da je u toku pojačano košenje grada, s obzirom da septembar i početak školske godine.

Čišćenje grada od divljih deponija će se nastaviti i u narednom periodu. Princip će ostati isti. Higijena očisti, Zelenilo pravi zeleni pojas,odnosno mini oazu sadnjom stabala tuje.

Related posts

Ulica Živojina Mišića bez vode

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Republika Srpska nije poklon, ona je nastala kao srpski odgovor započetom ponavljanju jasenovačkog genocida

Jasmina Petkovic

“Dizelka” imala prvi trening na otvorenom, skoro 200 gledalaca

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija