21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Usvojen treći rebalans

Na 276. sednici Gradskog veća usvojen je novi, treći rebalns budžeta za 2019. godinu, tačka koja se odnosi na regulaciju Severne poslovne zone 2 u Pančevu, usklađenost planiranih i realizovanih aktivnosti javnih preduzeća, kao i izmene finansijskih planova dve mesne zajednice.

Članovi Gradskog veća usvojili su Nacrt odluke o izmenama Odluke budžetu grada Pančeva, odnosno treći rebalans budžeta za 2019. godinu. Na 276. sednici usvojen je i Nacrt odluke o donošenju Plana detaljne regulacije za područje Severne industrijsko-poslovno-proizvodne zone 2 u Pančevu.

Veće je usvojilo i Informaciju o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, čiji je osnivač grad Pančevo.

Usvojene su i izmene finansijskih planova mesnih zajednica „Kačarevo“ i „Mita Vukosavljev“ iz Dolova.

Gradsko veće usvojilo je i Predlog za donošenje Rešenja o obrazovanju Tima za recetifikaciju grada Pančeva, kao i Predlog zaključka o Sporazumnom raskidu Ugovora o izradi tehničke dokumentacije za izgradnju servisne saobraćajnice kod Hipodroma u Pančevu.

Related posts

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao Božić Hočevaru

Natalija Kanjevac

U Južnobanatskom okrugu još 341 novozaraženi

Ivana Bogdanovski

Dogovor o 4 ključne slobode, u interesu građana i ekonomija

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija