7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Radovi na fekalnoj kanalizaciji; zatvorene Karađorđeva i Moše Pijade

Danas su počeli radovi na fekalnoj kanalizaciji u Pančevu, zbog čega je došlo do izmene saobraćaja u pojedinim ulicama. Ulice Karađorđeva i Moše Pijade zatvorene su u pojedinim delovima od 4.  septembra do 4. oktobra. Radovi se izvode u tri faze.

Za vreme izvođenja radova na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Karađorđevoj i Moše Pijade u Pančevu određuje se privremeni režim sa izmenom režima saobraćaja, navodi se u obaveštenju Gradske uprave Šančeva:

I – faza radovi  na raskrsnici ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića, gde se vrši obustava saobraćaja u ulici Moše Pijade, posle raskrsnice sa ulicom Dimitrija Tucovića, posmatrano iz pravca ulice Branka Radičevića ka ulici Dimitrija Tucovića, na raskrsnici ulica Moše Pijade i Karađorđeve, gde se vrši obustava saobraćaja iz svih pravaca i na raskrsnici ulica Moše Pijade i Svetog Save, sa  obustavom saobraćaja u ulici Moše Pijade posle raskrnice sa ulicom Svetog Save, posmatrano iz pravca ulice Svetog Save ka ulici Karađorđevoj u Pančevu.

II – faza obuhvata radove  u ulici Karađorđevoj, između ulica Moše Pijade i Patrijarha Arsenija Čarnojevića, sa obustavom saobraćaja.

U III  fazi radi se  u ulici Karađorđevoj, između ulica Patrijarha Arsenija Čarnojevića i Matije Gupca, sa obustavom saobraćaja.

Ovo rešenje važi u periodu od 04.09.2019. do 10.09.2019. godine za I fazu radova i od 04.09.2019. do 04.10.2019. godine za II i III fazu radova.

 

Related posts

PS: Mustafa može da vređa Vulina i vrši pritisak na sud, ali srpski jezik ne može da poništi

Vanja Vićentić

Mladi lideri Srpske napredne stranke u emisiji “Lice nacije”: Biramo budućnost u Srbiji

Nikoleta Dragaš

Vučić: Za Srbiju važna saradnja sa afričkim zemljama

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija