23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Radovi na fekalnoj kanalizaciji; zatvorene Karađorđeva i Moše Pijade

Danas su počeli radovi na fekalnoj kanalizaciji u Pančevu, zbog čega je došlo do izmene saobraćaja u pojedinim ulicama. Ulice Karađorđeva i Moše Pijade zatvorene su u pojedinim delovima od 4.  septembra do 4. oktobra. Radovi se izvode u tri faze.

Za vreme izvođenja radova na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Karađorđevoj i Moše Pijade u Pančevu određuje se privremeni režim sa izmenom režima saobraćaja, navodi se u obaveštenju Gradske uprave Šančeva:

I – faza radovi  na raskrsnici ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića, gde se vrši obustava saobraćaja u ulici Moše Pijade, posle raskrsnice sa ulicom Dimitrija Tucovića, posmatrano iz pravca ulice Branka Radičevića ka ulici Dimitrija Tucovića, na raskrsnici ulica Moše Pijade i Karađorđeve, gde se vrši obustava saobraćaja iz svih pravaca i na raskrsnici ulica Moše Pijade i Svetog Save, sa  obustavom saobraćaja u ulici Moše Pijade posle raskrnice sa ulicom Svetog Save, posmatrano iz pravca ulice Svetog Save ka ulici Karađorđevoj u Pančevu.

II – faza obuhvata radove  u ulici Karađorđevoj, između ulica Moše Pijade i Patrijarha Arsenija Čarnojevića, sa obustavom saobraćaja.

U III  fazi radi se  u ulici Karađorđevoj, između ulica Patrijarha Arsenija Čarnojevića i Matije Gupca, sa obustavom saobraćaja.

Ovo rešenje važi u periodu od 04.09.2019. do 10.09.2019. godine za I fazu radova i od 04.09.2019. do 04.10.2019. godine za II i III fazu radova.

 

Related posts

U Mašinskoj školi održana promocija konkursa za upis u vojne škole i Vojnu akademiju

Nikola Toadjer

Pančevci, uživate li u “žutom” nevidljivom olimpijskom bazenu?

Mica Milakov

Novo radno vreme Grejanja

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija