22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

“Eko-Tamiš” – uspešan projekat Srbije i Rumunije

U cilju promocije projekta potencijala reke Tamiš održana je poslednja značajna aktivnost prekograničnog projekta „Eko-Tamiš – novi turistički proizvod“. Regata je okupila 10 učesnika iz Srbije i Rumunije, koji su od 20. do 24. avgusta veslali na pojedinim deonicama reke Tamiš, sa obe strane.

Regata u Srbiji krenula je 22. avgusta iz naselja Jaša Tomić, odakle su se veslači uputili ka plaži u Sečnju, gde je upriličeno i zajedničko druženje sa lokalnim meštanima i predstavnicima udruženja. Drugog dana boravka u Srbiji, domaćin je bila Opština Opovo. Nakon obraćanja predsednika Opštine, prisutni su krenuli ka Barandi, gde su posetili filmski grad i ribnjak. Regata je završena 24. avgusta u Pančevu, a učesnicima regate su se u vožnji kanuima pridružili članovi veslačkog kluba „Sportiko“.

Zoran Černoh, član projektnog tima, istakao je da su svi učenici projekta pomogli kako bi  Regata bila uspešno realizovana.

Kanui i katamaran su nabavljeni iz budžeta projekta „Eko Tamiš – novi turistički proizvod“. Za sve učesnike regate bili su obezbeđeni smeštaj, ishrana i prateći program.

Related posts

Predsednik Vučić se vakciniše Sinofarm vakcinom

Bojana Kecic

Makedonska tradicija na pozornici

Nikoleta Dragaš

Predsednik Pokrajinskog odbora “Dveri” Radoš Pejović prešao u SNS

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija