25. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Gradonačelnik Pančeva poželeo prvacima srećan polazak u školu

Osnovnu školu „Đura Jakšić“ povodom prijema prvaka posetili su gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i većnica za obrazovanje Tatjana Božić. Posle priredbe usledila je prozivka prvaka, nakon čega su oni sa svojim učiteljicama krenuli ka svojim učionicama.

Suze, smeh, pomešane emocije…slika je koju svake godine možemo videti na prijemu prvaka. Osnovnu školu Đura Jakšić ove godine posetili su gradonačelnik Saša Pavlov i većnica za obrazovanje Tatjana Božić i uveličali priredbu, koju je kolektiv pripremio. Prema rečima Saše Pavlova, ova obrazovna ustanova stara je 107 godina i to je škola sa tradicijom.

Rade Barjaktarović, direktor škole kaže da je zaposlenima prvi dan školske godine najradosniji. On je zajedno sa pedagogom Jasnom Kapor poželeo da u Đurinoj školi stvore najlepše uspomene koje će im zauvek ostati u srcima.

Gorica Rakidžić, jedna je od učiteljica koja ove godine ima đake prvake. Uzbuđenje pred početak, pozitivna trema, uobičajni su na početku svake školske godine, objasnila je ova prosvetna radnica.

Nakon priredbe, koja je je bila upriličena za đake prvake, usledila je prozivka najmlađih. Svako od njih krenuo je sa svojom učiteljicom putem, kojim će svaki dan koračati do završetka osnovne škole.

 

Related posts

Kulturni savez Vojvođanskih Mađara uručio “Plaketu” Judit Bakator

Mirjana Popović

Zbog loše ishrane, vilica strada

Nikoleta Dragaš

Fudbalska legenda Dušan Savić u emisiji “Lice nacije”

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija