20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Uskoro se završavaju pružni prelazi u Kovačici

U opštini Kovačica počeli su radovi na uređenju pružnih prelaza. Nakon rekonstrukcije, poljoprivredenim mašinama i traktorima prelaženje preko novih pružnih prelaza biće olakšano

Rekonstrukcijom pruge koja prolazi kroz Opštinu Kovačica, prelaženje poljoprivrednih mašina preko pružnih prelaza biće znatno olakšano. Prema rečima predsednika Opštine Milana Garaševića, u dogovoru sa javnim komunalnim preduzećima i nadležnim službama inicirani su radovi na uređenju pružnih prelaza. To podrazumeva nasipanje rizle na atarskim putevima i asfaltirnje.

Planirano je da se uradi osamnaest pružnih prelaza na poljskim putevima : tri na asfaltnim putevima i dva na magistralnim putevima.

U radovima učestvuje infrastruktura železnice i javna komunalna preduzeća Opštine Kovačica. Radovi bi trebalo da budu  završeni narednih dana, a signalizacija će biti postavljena do kraja septembra.

Related posts

Istraživanje Faktor plusa: Šest lista ulazi u Skupštinu, SNS ubedljiv sa 58,2 odsto

Nikoleta Dragaš

Vimbldon se otkazuje, bez tenisa do oktobra?

Jelena Obradović

PREDSEDNIK VUČIĆ U ALEKSINCU: Hvala Norvežanima što nas uče da radimo i štedimo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija