29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Ukradene tuje koje su pre samo nekoliko dana postavljene pored novih kontejnera u Ulici Dimitrija Tucovića

Bez obzira na napore “Higijene” i “Zelenila” da se u Pančevu reši problem sa divljim deponijama i dalje imamo pojedine nesavesne građane kojima smetaju ovake stvari. Tako su posle samo nekoliko dana ukradene tuje sa ugla Ulica Dimitrija Tucovića i Matije Gupca koje su posađene na lokaciji gde je bila divlja deponija.

Jedna od problematičnih tačaka, odnosno lokacije na kojima su se stvarale divlje deponije bila je raskrsnica Dimitrija Tucova i Matije Gupca. “Higijena” je krajem prošle nedelje postavila svoje nove kontejnere, dok su radnici “Zelenila” sanirali taj potez, stavili zemlju i posadili tuje. Nije prošlo ni par dana, a tuje su ukradene. Vlasnik pekare koja se nalazi na samom uglu ove dve ulice bio je veoma zadovoljan kada su kontejneri stigli i kada su posađene tuje. Sada je sa druge strane veoma rezigniran i nesrećan što u Pančevu postoje pojedinci koji kradu biljke, odnosno uništavaju nešto što za krajnji cilj ima ulepšavanje grada Pančeva.

Direktor “Zelenila” izašaoje danas na teren, i obišao radnike koji su ponovo danas sadili tuje. Danilo Bjelica je apelovao na sve sugrađane da ne rade takve stvari, naglašavajući, da je njih vrlo malo, pošto je Pančevo jedan od gradova koji su primer u Srbiji kako se vodi računa o ukrašavanju, dekoraciji i lepoti.

“Zelenilo” trenutno, prema rečima Danila Bjelice, istovremeno kosi sve lokacije u Pančevu po planu i programu, poručujući da neće biti dela grada gde trava neće biti pokošena.

Istovremeno, kako je Bjelica poručio, radnici ovog preduzeća, svakodnevno brinu i o cvetnim postavkama, koje se redovno uređuju i zalivaju, pogotovu sada kada su visoke temperature.

 

Related posts

Ministar Vulin: Daću sve od sebe da svako ko prodaje narkotike završi iza rešetaka na što duži period

Zorana Stekovic

Prvi remi “Železničara” u sezoni

Nikoleta Dragaš

Pobeda fudbalera Zvezde u Novom Sadu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija