22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Najvažnije Srbija Vesti

NIS: 30 miliona u modernizovanu laboratoriju za kontrolu kvaliteta goriva

Modernizovana laboratorija za kontrolu kvaliteta avio- goriva u beogradskom Aeroservisu na aerodromu „Nikola Tesla“ počela je da radi u junu ove godine. Laboratorija posluje u okviru Naučno-tehnološkog centra NIS-a koji je osnovan u cilju naučno-tehnološkog praćenja delatnosti i obezbeđenja inovacija u poslovanju kompanije.

Budućnost na delu NIS je ponovo reprezentovao značajnim ulaganjem u  specijalizovan objekat za skladištenje i distribuciju avio-goriva. U modernizaciju laboratorije,  realizovane sa ciljem unapređenja kvaliteta proizvoda i usluga, ali i višeg nivoa bezbednosti na radu,  NIS je investirao 30 miliona dinara.

Kompanija NIS je glavni snabdevač avio-goriva u Srbiji fokusirana na modernizaciju poslovanja kako bi se obezbedilo uredno, pravovremeno i bezbedno snabdevanje tržišta ovom vrstom derivata. Odlične rezultate rada laboratorije za kontrolu kvaliteta avio-goriva otvrđuju odgovarajući sertifikati i najviše ocene prilikom provere zadovoljstva od strane korisnika usluga.

NIS snabdeva Ministarstvo odbrane i unutrašnjih poslova, privredne subjekte u zemlji ali i sve avio-kompanije čiji vazduhoplovi sleću na beogradski i niški aerodrom. Kompanije izvozi gorivo u zemlje okruženja a u protekloj godini postigla je rekordnu prodaju avio goriva sa više od 187.000 tona prometa.

Related posts

BRUKA, BRE! Udruženje novinara Srbije PODRŽALO skaradnu karikaturu “Danasa” i optužilo vlast za TOTALITARIZAM (?!)

Nikoleta Dragaš

Mihajlović: Srbija će postati energetski koridor

Aleksandra Miloševska

Džudisti “Dinama” osvojili tri medalje

neca

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija