26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

“Pančevo” ubuduće na etiketi “Jelena”

Pančevo ponovo postaje grad piva. Jelen pivo ubuduće će nositi brend, odnosno etiketu grada Pančeva. Tim povodom, odnosno promocijom piva, biće organizovan koncert Sanje Ilića i Balkanike. Koncert će biti organizovan na Trgu Vajferta, i besplatan je.

Saradnja između brenda Jelen pivo i grada Pančeva je svečano ozvaničena. Naime, Pančevo je jedan od gradova čije će ime biti na etiketama u okviru kampanje koju sprovodi ova kompanija. Pivo sa etiketom na kojoj se nalazi ime grada već je u prodaji.

Najavljen je koncert Sanje Ilića i Balkanike, koji će biti održan 28. avgusta, s početkom u 21h, na Trgu Đorđa Vajferta. Ulaz je besplatan. Koncert nije jedini poklon koji je pripremljen Pančevcima, već će biti prodavani različiti prigodni pokloni sa simbolima grada Pančeva i Jelen piva uz kupovinu određene količine piva.

Ovim koncertom biće obogaćena  turistička ponuda Pančeva. Slogan kompanije je „Snaga je u vama“.

Related posts

Ministar Nedimović ponovo u poseti Alibunaru

Jasmina Petkovic

Zdravlje Omoljičana kao i u drugim mestima

Jasmina Petkovic

Đurić građanima: Pridržavajte se svih mera, Kosovska Mitrovica i Zvečan ne moraju da budu ni novi sever Italije, ni Španija

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija