21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Rađen: Pančevci su dobri vaterpolisti

Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen pokrenuo je pre tri godine kamp “Number One”, a pre nešto više od godinu dana u našem gradu je osnovan Vaterpolo klub “Vind sport”.

Vaterpolo klub “Vind sport” nešto više od godinu dana postoji u našem gradu i privlači sve veći broj dece. Osnivač kluba Nikola Rađen, gostujući  u emisiji “Hronika dana” na regionalnoj RTV Pančevo istakao je da su u Pančevu odlični uslovi za finkcionisanje kluba i rad sa sportistima.

Sa decom i mladim sportistima na kampu “Number One” rade najbolji svetski vaterpolisti, što je samo po sebi preporuka.

“Vind sport” nedavno je potpisao ugovor o tehničkoj saradnji sa Vaterpolo klubom “Crvena zvezda”, prema rečima člana Zvezdine šampionske generacije, koja se 2013. godine popela na krov Evrope, Nikole Rađena, saradnja će se odvijati u obostranu korist.

Related posts

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović obišao socijalno ugrožene porodice u Lapljem Selu

Mica Milakov

VUČIĆ: Meni je savest mirna jer se borim za svoj narod – Uvek ćemo imati snage da zaštitimo Srbe od pogroma, nećemo dozvoliti da nam neko ubija i proteruje narod!

Zorana Stekovic

Otvorene Narodne bašta i Barutana

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija