20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Pančevački bazen uvek idealan za rashlađivanje

Bazen je idealno mesto tokom vrelih letnjih dana za osveženje, odmor i druženje. Gradski bazen u Pančevu otvorenje za sve posetioce tokom leta svakog dana od 10 do 18 sati. Cena karta je, kao i prethodnih godina, 150 dinara za odrasle i 105 dinara za decu od 5 do 10 godina.

Gradski bazen i ove godine pruža mogućnost našim sugrađanima da se rashlade i uživaju. Sportisti mogu nesmetano da treniraju do 10 sati, a od 10 sati je bazen otvoren za sve posetioce. Prirodni hlad, kao i povoljne cene omogućavaju posetiocima da se opuste, odmore i druže se.

– Od 2013. godine cena ulaznice nije promenjena. Trudimo se da budemo konkurentni i društveno odgovoni prema građanima Pančeva.Tokom jula meseca organizovan je međunarodni Vaterpolo kamp u organizaciji Kluba vodenih sportova „Vind“. Treninzi su se odvijali pre 10 i posle 18 sati, da bi građani nesmetano mogli provoditi vreme na bazenu. Takođe su mogli trenirati i na zatvorenom bazenu. To je izuzetno lep gest Grada, koji u velikoj meri finansira ovakve događaje, kao i JKP „Mladost“ – istakao je direktor JKP „Mladost“, Predrag Stojadinov.

Tokom leta renovira se zatvoreni bazen kako bi bio spreman za posetioce u predstojećem zimskom periodu.

– Trenutno imamo radove na zatvorenom plivačkom bazenu, koji decenijama nije renoviran. Radimo hidroizolaciju, kompletnu keramiku u ženskom kupatilu, postavljamo tuševe. Za narednu sezonu ćemo iz naših sredstava, prikupljenih od ulaznica, renovirati i muško kupatilo – rekao je direktor JKP „Mladost“, Predrag Stojadinov.

JKP „Mladost“ brine o tome da bogatim sadržajima obezbedi prijatan boravak na bazenu svim posetiocima. O bezbednosti kupača brinu licencirani spasioci.Bakteriološku  ispravnost vode kontroliše Zavod za Javno zdravlje Pančevo i ona je za sada  uvek bila  isparvna tako da je i sa te strane bezbedna za kupače.

Related posts

Petković: Srpski narod na Kosovu je uvek uz Republiku Srpsku

Katarina Popović

Svečani doček za češkog premijera ispred Palate Srbije

Mirjana Popović

Dogovoreno da sa UAE i Kinom proizvodimo Sinofarm vakcinu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija