15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Pančevački bazen uvek idealan za rashlađivanje

Bazen je idealno mesto tokom vrelih letnjih dana za osveženje, odmor i druženje. Gradski bazen u Pančevu otvorenje za sve posetioce tokom leta svakog dana od 10 do 18 sati. Cena karta je, kao i prethodnih godina, 150 dinara za odrasle i 105 dinara za decu od 5 do 10 godina.

Gradski bazen i ove godine pruža mogućnost našim sugrađanima da se rashlade i uživaju. Sportisti mogu nesmetano da treniraju do 10 sati, a od 10 sati je bazen otvoren za sve posetioce. Prirodni hlad, kao i povoljne cene omogućavaju posetiocima da se opuste, odmore i druže se.

– Od 2013. godine cena ulaznice nije promenjena. Trudimo se da budemo konkurentni i društveno odgovoni prema građanima Pančeva.Tokom jula meseca organizovan je međunarodni Vaterpolo kamp u organizaciji Kluba vodenih sportova „Vind“. Treninzi su se odvijali pre 10 i posle 18 sati, da bi građani nesmetano mogli provoditi vreme na bazenu. Takođe su mogli trenirati i na zatvorenom bazenu. To je izuzetno lep gest Grada, koji u velikoj meri finansira ovakve događaje, kao i JKP „Mladost“ – istakao je direktor JKP „Mladost“, Predrag Stojadinov.

Tokom leta renovira se zatvoreni bazen kako bi bio spreman za posetioce u predstojećem zimskom periodu.

– Trenutno imamo radove na zatvorenom plivačkom bazenu, koji decenijama nije renoviran. Radimo hidroizolaciju, kompletnu keramiku u ženskom kupatilu, postavljamo tuševe. Za narednu sezonu ćemo iz naših sredstava, prikupljenih od ulaznica, renovirati i muško kupatilo – rekao je direktor JKP „Mladost“, Predrag Stojadinov.

JKP „Mladost“ brine o tome da bogatim sadržajima obezbedi prijatan boravak na bazenu svim posetiocima. O bezbednosti kupača brinu licencirani spasioci.Bakteriološku  ispravnost vode kontroliše Zavod za Javno zdravlje Pančevo i ona je za sada  uvek bila  isparvna tako da je i sa te strane bezbedna za kupače.

Related posts

Skupština: 35 miliona od Severne zone u gradsku kasu

Nikoleta Dragaš

MUP: Uhapšen vozač sa poternice

Mirjana Popović

Nove usluge GSA

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija