18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

“Zelenilo” za trogodišnju Milicu, sutra nova akcija na Buvljaku

JKP „Zelenilo“ organizuje ovog vikenda humanitarnu akciju za pomoć trogodišnjoj devojčici Milici Majkić iz  Mladenovca koja boluje od neurometaboličkog poremećaja i kojoj je neohodno postavljanje tačne dijagnoze i lečenje u Izraelu. Danas je organizovana akcija  na Zelenoj pijaci, na kojoj je prikupljeno 23.620 dinara. U nedelju će ponovo svi Pančevci moći da ostave prilog za Milicu na Buvljaku od 8 do 12 sati.

Milica Majkić, trogodišnja devojčica iz Mladenovca trenutno se nalazi sa porodicom u Izraelu,  gde lekari treba da utvrde tačnu dijagnozu i započnu lečenje. Njoj  je ovde ustanovljeno da boluje od teške bolesti, neurometaboličkog poremećaja, zbog koje ne može da hoda, normalno komunicira i da se razvija, rekla je Kadifka Veličković, kuma Miličine porodice.

JKP “Zelenilo” kao društveno odgovorno preduzeće još jednom je odlučilo da organizuje humanitrne akcije kako bi se prikupila sredstva za Milicu Majkić. I ovoga puta svi koji daju prilog za bolesnu devojčicu, dobijaju od Zelenila voće, sokove, pecivo, rekla je Jovana Milovanović iz Zelenila.

Akcija će biti nastavljena i u nedelju od 8 do 12 sati na robnoj pijaci, Buvljak, gde će “Zelenilo” ponovo posluživati sve humane ljude. Svi zainteresovani za pomoć Milici Majkić mogu da uplate sredstva  na dinarski račun  160 – 547467 – 79

i devizni račun 00 – 540 – 0002933.8

IBAN RS35160005400002933862

SWIFT/BIC:DBDBRSBG.

Related posts

Pančevački pesnik vreme pandemije pretočio u poeziju

Jasmina Petkovic

Lončar: Mere dale rezultate, nastaviti sa primenom

Nikola Toadjer

15 godina od akcije “Bljesak”: Proterano 15 hiljada, a ubijeno 283 Srba iz Hrvatske

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija