23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Dve stotine učesnika na Salonu fotografije u Ivanovu

Održavanje Salona umetničke fotografije u Ivanovu postalo je  tradicija. Prijavilo se oko dvesta učesnika, a pristiglo je oko hiljadu fotografija. Kamera Televizija Pančevo zabeležila je najlepše trenutke sa ove izložbe.

Dvanaesti  put organizuje se Salon umetničke fotografije u Ivanovu. Dve teme na koje su pristizale fotografije bile su Ivanovo u fokusu i slobodna tema. Pored Srba  na ovom Salonu bilo je i učesnika  iz inostranstva.

Prema rečima gradonačelnika, Saše Pavlova, ovakve manifestacije pospešuju turizam i jačaju međunarodne odnose.

Na izložbi, posetioci će moći da vide slike Ivanova, dok će biti prikazano samo najlepših 95 sa slobodnom temom.

Organizator ove manifestacije je Dom kulture “ Žarko Zrenjanin“ u saradnji sa foto grupom „Dunavac“ iz Ivanova. Velika pomoć pri realizaciji Salona stigla je od grada Pančeva. Ove godine podršku je pružio i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javnu informisanost i odnose sa verskom zajednicom.

Pored fotografija, ovaj događaj  ulepšao je i glumac Goran Sultanović zanimljivim anegdotama i recitacijom. Svi posetioci će moći da uživaju u salonu fotografije koji će trajati dve nedelje.

Related posts

Vandali porazbijali prostorije Srpske desnice u Pančevu: Uništene slike srpskih heroja

Branislava Grčić

Predsednik Vučić čestitao jevrejski praznik Hanuku

Ivana Bogdanovski

Pavićević i Jovović obišli povratnička sela Babuš i Babljak

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija