16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Dve stotine učesnika na Salonu fotografije u Ivanovu

Održavanje Salona umetničke fotografije u Ivanovu postalo je  tradicija. Prijavilo se oko dvesta učesnika, a pristiglo je oko hiljadu fotografija. Kamera Televizija Pančevo zabeležila je najlepše trenutke sa ove izložbe.

Dvanaesti  put organizuje se Salon umetničke fotografije u Ivanovu. Dve teme na koje su pristizale fotografije bile su Ivanovo u fokusu i slobodna tema. Pored Srba  na ovom Salonu bilo je i učesnika  iz inostranstva.

Prema rečima gradonačelnika, Saše Pavlova, ovakve manifestacije pospešuju turizam i jačaju međunarodne odnose.

Na izložbi, posetioci će moći da vide slike Ivanova, dok će biti prikazano samo najlepših 95 sa slobodnom temom.

Organizator ove manifestacije je Dom kulture “ Žarko Zrenjanin“ u saradnji sa foto grupom „Dunavac“ iz Ivanova. Velika pomoć pri realizaciji Salona stigla je od grada Pančeva. Ove godine podršku je pružio i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javnu informisanost i odnose sa verskom zajednicom.

Pored fotografija, ovaj događaj  ulepšao je i glumac Goran Sultanović zanimljivim anegdotama i recitacijom. Svi posetioci će moći da uživaju u salonu fotografije koji će trajati dve nedelje.

Related posts

Tuča u Pančevu, dve osobe na VMA

Mica Milakov

Pomen lideru Građanske inicijative Oliveru Ivanoviću

Zorana Stekovic

Predsednik Srbije sa ambasadorkom Izrela: U narednim godinama više izraelskih investitora na srpskom tržištu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija