29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

“Zelenilo” u subotu i nedelju za Milicu Majkić

JKP „Zelenilo“ u subotu i nedelju organizuje humanitarnu akciju na Zelenoj pijaci i pijaci Aerodrom, odnosno buvljaku  kako bi pomogli maloj, Milici Majkić koja boluje od retke i teške  bolesti, za nastavak lečenja  u Izraelu  potrebno je prikupiti još  35.000 evra.

Bezbrižno detinjstvo trogodišnja Milica Majkić iz Mladenovca naglo je prekinuto kada joj je postavljena dijagnoza da boluje od teškog  neurometaboličkog oboljenja. Od tada počinje Miličina borba sa ovom opakom bolešću. Lekari su roditeljima savetovali da se njeno lečenje nastavi u inostranstvu.

– JKP “Zelenilo” organizuje humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći trogodišnjoj devojčici Milici Majkić iz Mladenovca, koja boluje od neurometaboličkog poremećaja. Za nastavak njenog lečenja u Izraelu neophodno je prikupiti još 35 hiljada evra. Humanitarna akcija će biti organizovana u subotu  na Zelenoj pijaci od 8-12 časova, a u nedelju u istom terminu na robnoj pijaci Aerodrom, tačnije na buvljaku. Naši sugrađani dobre volje mogu ostaviti priloge u zavisnosti od mogućnosti. Kutija će biti postavljena ispred  Upravne zgrade. Zapravo  je važan cilj svih akcija, a to je da pomognemo ljudima kojima je pomoć neophodna. Uglavnom su to, nažalost, deca. Mi smo do sada uvek uspevali da pomognemo i sakupimo dovoljno novca – rekla je Jovana Milovanović, iz JKP “Zelenilo” Pančevo.

Želeći da zahvale sugrađenima, zaposleni u Zelenilu obezbedili su posluženje za one koji se odazovu akciji. Još jednom pozivaju sve da se uključe u humanitarnu akciju i pomognu u skladu sa svojim  mogućnostima, kako bi svi zajedno prikupili novac i Milici obezbedili put u Izrael u nadi za  izlečenje.

 

Related posts

Gužva na Urološkom odeljenju

Jasmina Petkovic

Glumac Nenad Nenadović izgubio bitku sa koronom

Jelena Obradović

Brnabić: Skupština se nije sastajala jer je rastao broj obolelih

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija