22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

SNS PANČEVO : Mladi su budućnost Pančeva, i od našeg grada napravićemo primer

U prethodne tri godine, u tekuće održavanje osnovnih i srednjih škola uloženo je oko 104 miliona dinara, saopšteno je na konferenciji za novinare gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Prema rečima Tatjane Božić, situacija u obrazovanju se drastično promenila , s obzirom da se bivša vlast nije brinula o ovoj oblasti.

Na teritoriji Grada Pančeva ima oko 20 hiljada dece, uzrasta od jedne godine do 19.

Gradska vlast, odnosno Srpska napredna stranka kao stožer, prepoznala je značaj ove oblasti i u prethodne tri godine donela je niz akata koji su bili zapostavljeni zbog bivše vlasti.

Tako je urađen elaborat o mreži škola, i usvojen Akcioni plan za unapređenje obrazovanja.

Većnica i članica Saveta za prosvetu Srpske napredne stranka Tatjana Božić je rekla da se gradska vlast trudi da svaki uspeh učenika nagradi.

Razlika se definitvno vidi i oseti, rekla je Tatjana Božić, ocenjujući da bivša vlast nije vodila previše brige o obrazovanju.

“Duboko sam uverena da svi mi koji volimo Srbiju, možemo od nje da napravimo zemlju, za primer drugima” poručuje Tatjana Božić.

 

Related posts

“Fleka” je rešenje za probleme sa odećom

Jasmina Petkovic

Maja Vitman : Odgovornom politikom SNS za 50 odsto uvećana ulaganja u mere zapošljavanja

Zorana Stekovic

Bogata ponuda posnih proizvoda na Zelenoj pijaci

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija