4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Društvo Južni Banat Vesti

Postavljanje rasvete između Jasenova i Dupljaje

Lokalna samouprava opštine Bela Crkva inicirala je postavljanje novih bandera na putnom pravcu između naseljenog mesta Jasenovo i naseljenog mesta Dupljaja.

Ekipe EPS-a postaviće 15 novih bandera na dužini od 600m na ovoj deonici puta, nakon čega sledi razvlačenje kabla i postavljanje rasvete.

Miloš Milenković, poverenik MZ Dupljaja, kaže da su oni zahtevi i predlozi meštana ovog naseljenog mesta koji su opravdani i ispunjeni.

„Do sada na ovoj deonici puta nikada nije postojala javna rasveta. Ono što je bio veliki problem za sve naše meštane koji koriste ovu saobraćajnicu, jeste noćna vožnja, jer ovaj put spaja dva naseljena mesta i na ovoj deonici ima dosta pešaka, pre svega dece koja se u večernjim satima vraćaju iz škole. Zahvaljujući odgovornoj politici Srpske napredne stranke, rešićemo veliki problem koji se tiče bezbednosti učestovanja u saobraćaju za naše meštane, kao i za meštane susednog sela Jasenovo“ – ističe Miloš Milenković.

Milenković je izrazio svoju zahvalnost predsedniku SO Bela Crkva Marjanu Aleksiću i predsedniku opštine Bela Crkva Darku Bogosavljeviću, koji su razumeli i podržali zahteve meštana Dupljaje.

Stanovnici naseljenog mesta Dupljaja kažu da će ovo puno značiti, posebno za decu i mlade koji peške odlaze u Jasenovo, ali i za sve ostale učesnike u saobraćaju koji se nađu na ovom putnom pravcu.

 

Related posts

SNS potvrdio dominaciju, ubedljivo na izborima u Kruščiću

Mica Milakov

Očuvana stabilnost poslovanja uprkos krizi, u kapitalne projekte NIS uložio 14,5 milijardi dinara

Zorana Stekovic

Mihajlovićeva ženama: Niste same, prijavite nasilje

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija