27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Unija mladih SNS Pančevo u novoj akciji uređenja dečjih igrališta

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo povodom   međunarodnog  Dana mladih koji se obeležava 12. avgusta, organizovala akciju uređenja, farbanja i čišćenja dečijeg igrališta u ulici Žarka Fogoraša kod “Kule”.  Predsednica Aleksandra Timotijević  istakla je da je preko 30 aktivista Unije mladih SNS-a  danas farbalo mobilijar  na dečjem igralištu,  a  da će već sutra biti zemenjene  sve polomljene klackalice i ljuljaške kako bi najmlađi mogli bezbrižno da se igraju.

Igralište za decu u ulici Žarka Fogaraša dobilo je drugačiji izgled zahvaljući akciji Uniji mladih Srpske napredne stranke koji su organizovali akciju farbanja i uređenja ovog dečjeg igrališta.Preko trideset aktivista učestvovalo je u akciji u želji da  igralište na kome se igraju naši najmlađi bude lepše.

Unija mladih SNS-a organizovala akciju farbanja dečijeg igrališta kod kafea “Kula”. Mogu slobodno reći da ovo spada u našu redovnu aktivnost i želimo da pokažemo da i mladi mogu biti društveno odgovorni i učestvovati u kreiranju jednog boljeg okruženja za igranje i odrastanje naših najmlađih sugrađana.Uređivali smo igralište na Keju ,Zelengori. Svaki mesni odbor igrališta u svom mestu održava. Ovakve  akcije nastavljamo i dalje jer je imala jako dobre efekte. Sutra treba da zamenimo sedišta na klackalicama i ljuljaškama, rekla je Aleksandar Timotijević, predsednica Unije mladih SNS Pančevo

Građani umeju da prepoznaju i pohvale akcije koje organizuju mladi posebno kada će one ulepšati mesta gde borave deca.  Jedna sugrađanka osim što je pohvalila akciju donela je i osveženje.

Ženi koja živi u obližnjoj zgradi dopala se naša akcija i donela nam je sokove da se osvežimo, istakla je Timotijević

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo tokom čitave godine organizuje veliki broj aktivnosti koje su zasnovane na društveno odgovornom ponašanju, tako da će nastaviti akcije uređenja igrališta,  humanitarne akcije i pomoć onima sa slabijim materijalnim stanjem  rekla je Aleksandra Timotijević, predsednica Unije mladih SNS- a Pančevo.

 

Related posts

Manifestacija povodom 6. oktobra Dana oslobođena Pančeva od fašizma

Zorana Stekovic

Mađari uvode restriktivne mere na granicama: Od srede svi putnici iz Srbije moraju na pregled i U KARANTIN

Katarina Popović

PS Kruševac poziva političke stranke da prestanu da zloupotrebljavaju policiju

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija