29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Unija mladih SNS Pančevo uvek uz najugroženije stanovnike

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo poručila je da se međunarodni Dan mladih obeležava sa ciljem da se ukaže pažnja toj populaciji, njihovoj sposobnosti i individualnosti, ali i rešavanju problema. Predsednica Aleksandra Timotijević saopštila je na današnjoj konferenciji za novinare da su mladi veoma važan deo zajednice.

Unija mladih Srpske napredne stranke Pančevo tokom čitave godine organizuje veliki broj aktivnosti koje su zasnovane na društveno odgovronom ponašanju, rekla je Aleksandra Timotijević, predsednica Unije mladih SNS- a Pančevo.

Aleksandra Timotijević je istakla da je Unija mladih SNS organizovala veliki broj tribina i štandova širom Pančeva i u mesnim zajednicama.

Povodom 12. avgusta Međunardnog dana mladih, Grad Pančevo je organizovao interesantne programe i događaje za mlade, a Aleksandra Timotijević je iskoristila priliku i pozvala sve mlade da tokom vikenda posete letnju baštu Doma omladine, Barutanu, plato Gradske uprave . Gradski bazen biće besplatan za mlade, do 30 godine. Potrebno je da donesete samo đačku knjižicu ili ličnu kartu.

Unija mladih SNS Pančevo obeležiće medjunarodni Dan mladih tako što će aktivisti urediti dečije igralište pored kafea „Kula“ u nedelju 11. avgusta.

Related posts

Gradonačelnik Saša Pavlov na 4. Medjunarodnom forumu o saradnji na Zlatiboru

Mica Milakov

COMNET osudio napade na novinare i divljanje huligana

Mica Milakov

Inspirisani Ivanovom: Prva likovna kolonija

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija