27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Rekonstrukcijom putne infrastrukture u Beloj Crkvi privlače se turisti

Tokom letnje sezone, na belocrkvanskim jezerima turisti mogu da se odmore i rekreiraju u posebnom smeštaju. Cene su za naše uslove pristupačne, a na jezerima i u Beloj Crkvi ima sve više turista.
U cilju razvoja opštine, turistima treba pružiti raznovrsnu ponudu i poboljšati uslove tokom njihovog boravka. Cene apartmana koji su bliže jezeru, kreću se između dvadeset i trideset evra, dok je smeštaj u gradu po osobi do pet evra.

Kupačima više neće smetati podvodna vegetacija, jer je problem uspešno rešen, nabavljanjem kosilica.
Bezbednost na jezeru je na zavidnom nivou. Pod budnim okom spasilaca svi posetioci, pogotovo porodice sa decom, mogu potpuno da se opuste i uživaju. Bilo je oko pet intervencija u vodi, ali najviše ih je na suvom, i to su bile uglavnom posekotine, ogrebotine i slično.

Kao što je obećao predsednik Vučić prilikom obilaska Bele Crkve, počelo je asfaltiranje desetak ulica po gradu, ali i u okolnim selima. Vrši se i rekonstrukcija puteva i mostova u pravcu Jasenova prema Straži.
Sredstva za izgradnju novog bazena i sportske sale obezbeđena su iz ministarstva sporta. Iz lokalne samouprave očekuju da će do jeseni krenuti sa izvođenjem radova.

Related posts

ZTF zapošljava dodatnih 460 radnika

Jasmina Petkovic

Servisne infdormacije 16 decembar

Zorana Stekovic

NIS će nastaviti sa ulaganjem u Rafineriju nafte Pančevo

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija